Malaysia> Terengganu > Classifieds in Terengganu > Vehicle in Terengganu
    • -
    • -
Results for Vehicle 1 - 40 of 53
PERODUA VIVA 660 MANUAL 2007
February 10, 2015
URGENT buyer CASH!!! Harga  RM12000.00 Lokasi : Kemaman " one lady owner, Sport rim, CD player, new tinted included Good condition sangat jimat minyak"  Bayar dan bawa ! Berminat sila call, mesej, whatsapp : 0125076334 (cik Lily)
  • Price MYR
  • 12,000
 
KEMAMAN
 
 
Grand Starex For Rent With Driver
November 27, 2014
Khidmat sewa dan lawatan Persendirian (Private & Privacy) Terengganu dan Seluruh Malaysia menggunakan Grand Starex Baru yang selesa dan luas. Sangat sesuai untuk percutian dan lawatan dengan bilangan penumpang yang ideal.Boleh Juga dipakejkan sekali dengan hotel atau tempat penginapan.Hanya serendah RM50.00 seorang sehari, Sewaan beserta dengan pemandu. Pulau Redang, Perhentian, Kapas, Tasik Kenyir, Lawatan ke seluruh Terengganu, Kelantan, PahangKhidmat Ronda-ronda dengan pemandu sekitar k.trgsehari dari airport ke hotel dan tempat2 menarik di k.trg.Semua pakej atau ...
  • Price MYR
  • 500
 
Gong Badak, kuala terengganu
 
 
January 31, 2014
Minat?sms je.harga boleh kurang lagi tu
  • Price MYR
  • 5,000
 
 
January 30, 2014
BOT Moto KELAUT (Engine 22) nok dijual. harge boleh dirunding lagi. Telepun Mohamad (Pok Meli) 012-9513585
  • Price MYR
  • 22,000
 
 
January 30, 2014
Case 580 d
 
 
January 30, 2014
Bot Binaan Kayu Panjang 50kaki x Lebar 14kaki Injin Mitshubishi 6D 14 RM45K Bot Fiber Panjang 45kaki x Lebar 11kali
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
January 29, 2014
Case 580 k,l
  • Price MYR
  • 4,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
January 28, 2014
Farid Placer-X Van has extra long wheelbase of 3720mm with optional 10-18 seats creates larger passenger space to meet various requirements during busines or travel tr
  • Price MYR
  • 125,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
January 28, 2014
nak cari motor atas tu,bagi harga rm1500-2000
 
 
January 28, 2014
Boat baru cat luar dalam. Dek fiber penuh depan sampai belakang. Ade kotak untuk simpan tangki minyak sekali dengan kunci rantai. Boat dalam keadaan sangat baik, tebal dan stabil. Engine/
  • Price MYR
  • 5,500
 
 
January 27, 2014
BOT PENUMPANG ..(BARU TAK PERNAH DIGUNAKAN LAGI) HORSE POWER:85 HP WARNA:MERAH/BIRU PANJANG: 28 KAKI HARGA: RM 55000 HARGA SANGAT BO
  • Price MYR
  • 55,000
 
 
January 20, 2014
Boat baru cat luar dalam. Dek fiber penuh depan sampai belakang. Ade kotak untuk simpan tangki minyak sekali dengan kunci rantai. Boat dalam keadaan sangat baik, tebal dan stabil. Engine/
  • Price MYR
  • 5,500
  • Boats & Ships in Kerteh
 
 
 
January 20, 2014
Bot Binaan Kayu Panjang 50kaki x Lebar 14kaki Injin Mitshubishi 6D 14 RM45K Bot Fiber Panjang 45kaki x Lebar 11kali
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
January 13, 2014
# PROTON PERSONA 1.6 MEDIUM LINE(A) - 2009 # CONDITION TIP TOP (ACCIDENT FREE) # ONE OWNER # FULL BODYKIT # NICE INT
 
 
Sewa Bas Terengganu
January 07, 2014
Salam, kami menyediakan perkhidmatan sewaan Van, Bas, MPV dan Kereta..Untuk trip percutian, airport transfer, rombongan kahwin, kursus, lawatan sambil belajar dan lain-lain.Van Toyota Hiace (10 penumpang) = RM350 sehariVan Nissan Urvan (10 penumpang) = RM350 sehariBas Persiaran (40 penumpang) = Harga mengikut destinasiMPV (6 penumpang) = dari RM250 sehariKereta (4 penumpang) = dari RM110 sehari (viva, saga, wira, waja dan lain-lain)Sewaan berpemandu juga disediakan. Harga boleh nego..Hubungi Alam Travel & ToursTel: 09-6122188 / Roslan 013-284255
 
 
Sewa Bas Terengganu
January 07, 2014
Salam, kami menyediakan perkhidmatan sewaan Van, Bas, MPV dan Kereta..Untuk trip percutian, airport transfer, rombongan kahwin, kursus, lawatan sambil belajar dan lain-lain.Van Toyota Hiace (10 penumpang) = RM350 sehariVan Nissan Urvan (10 penumpang) = RM350 sehariBas Persiaran (40 penumpang) = Harga mengikut destinasiMPV (6 penumpang) = dari RM250 sehariKereta (4 penumpang) = dari RM110 sehari (viva, saga, wira, waja dan lain-lain)Sewaan berpemandu juga disediakan. Harga boleh nego..Hubungi Alam Travel & ToursTel: 09-6122188 / Roslan 013-284255
  • Price MYR
  • 250
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
kuala terengganu
 
 
13 seaters luxury van
October 29, 2013
Farid Placer-X Van has extra long wheelbase of 3720mm with optional 10-18 seats creates larger passenger space to meet various requirements during busines or travel tr
  • Price MYR
  • 125,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
October 04, 2013
# PROTON PERSONA 1.6 MEDIUM LINE(A) - 2009 # CONDITION TIP TOP (ACCIDENT FREE) # ONE OWNER # FULL BODYKIT # NICE INT
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
Perkhidmatan Sewa Van dengan pemandu
July 17, 2013
Nissan Urvan 3.0CC Diesel  Max 9 tempat duduk yang boleh dilaras sesuai untuk perjalanan jauh  Tiada bayaran tambahan untuk lebih masa  Harga termasuk driver dan petrol  Harga boleh runding jika sewa melebihi 1 hari  Deposit $ 50 untuk confirm  Baki bayaran boleh di buat pada tarikh perjalanan  Terma bayaran bagi syarikat – Tertakluk pada rundingan.  Perkhidmatan membawa penumpang  Dari Kemaman/Kertih/Cherating ke destinasi yang ditetapkan  Dari Kuantan/Terengganu/KLIA/LCCT Airport ke destinasi yang ditetapkan  Booking atau sebarang pertanyaan  Hotline 012 9606214  ...
 
Lot 144, Jabur Kubur
 
 
lowloader with crane
April 19, 2013
sewaan lori lowloader with crane hibungi 0199980365
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
lori terpakai untuk dijual
April 10, 2013
hicom tahun 2008 14" body tipper tiptop lagi
  • Price MYR
  • 65,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
Yamaha Virago 250 Fully Standard.
January 01, 2013
Terima kasih.
  • Price MYR
  • 7,300
 
 
Cbr900rr 919 ready stock
January 01, 2013
Please contact us for more details.
  • Price MYR
  • 2,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
November 03, 2011
explorer 22 feet engine : 200 hp mariner used (very good condition) automatic bilge pump fuel capacity 110 litre one battery ski pole this boat has been completly renovated with high quality materials. finished with professional spraying. price 45000RM
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
October 29, 2011
this boat is renovated in 2008.used only fwe time, in very good condition.
  • Price MYR
  • 125,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
July 31, 2011
SALAMUALAIKUM... NAK BELI MOTORSIKAL SECOND-HAND EGO ATAU EX5.... HARGA DALAM RM 1200 - RM 800 SAHAJA! TEL NO- 0139706010 P/L: SMS JER! KALO CALL..COMFIRM X ANGKAT!
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 28, 2011
Maklumat kenderaan : -plat DBC -enjin ok -warna merah -kuasa 100cc -kick starter -Rim biasa -tayar baru -berminat boleh contact saya utk berunding -SECEPAT MUNGKIN -perlukan duit segera apis - 0132239027
  • Price MYR
  • 3,000
 
 
July 27, 2011
- Kancil 850 AUTO utk disewa di area Kertih,paka,Ketengah jaya,dungun,kijal(TATI) ,Kemaman (Terengganu). - Sediakan cagaran seperti motosikal. - Photostat I/C. - Sewa secara bulanan RM 1200 (nego). Call/SMS: 014-8430777(najib)
  • Price MYR
  • 60
 
 
July 24, 2011
untuk Di jual pada sesiapa yg berminat.... sebuah helikopter...s 76...
  • Price MYR
  • 4
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 24, 2011
saye mencari moto 125zr... klu sambung loan pom xpe.. deposit bwah2 3k..atas2 sket pom bgtau dlu..
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 23, 2011
salam, saya ada nak jual fiber side skirt evo for wira. harga RM60 contoh seperti dalam gambar kepada semua yang berminat, sila call/sms saya ditalian 0133132472(zarif) terima kasih.
  • Price MYR
  • 60
  • Car Parts in Kuala Terengganu
 
 
 
July 22, 2011
Untuk di jual kerana memerlukan duit untuk bayar hutang...banyak barang ditukar seperti cat baru,wiring baru...enjin masih ok tiada masalah..anda minat......contact saya..terima kasih admin.
  • Price MYR
  • 3,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 21, 2011
YPVS ADA GRAN. WARNA MERAH PUTIH.
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
Saya tengah mencari motosikal FX125 dalam keadaan teruk ke tak kisah janji ada geran dan boleh di buat pertukaran nama..klu yang ada bahagian no kulit enjin dan chasis shj pun boleh jgk saya beli harga runding nanti...sms 017 935 0288
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
lady owner, good condition and low mileage. comes with car registeration TAC 11
  • Price MYR
  • 80,000
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
July 19, 2011
blank_page.mceContentBody { FONT-FAMILY: auto; FONT-SIZE: 12px } IMG { BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px } P { MARGIN: 0px } Hishna Travel & Tour - KUALA TERENGGANU - Perkhidmatan Sewaan : Kereta Sewa Pandu sendiri ; Kancil, Viva, Myvi Van Sewa Pandu sendiri ; Nissan Vanette 8 seat Toyota Hiace 11 Seater Van Sewa bersama pemandu ; Nissan Vanette 7 seater Toyota Hiace 10 Seater Bas Persiaran, Bas sekolah Penginapan ; Homestay - Semua kenderaan berkeadaan baik serta sesuai & selamat untuk perjalanan jauh... - Hubungi ...
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 12, 2011
-harga boleh dirunding -typhoo hijau -125cc
  • Price MYR
  • 1,000
 
 
July 11, 2011
Telah diubahsuai sebagaimana gambar. Amat menarik sekali. Reg.1998 telah diiklankan sebelum ini.
  • Price MYR
  • 14,000
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
July 10, 2011
full set caverset motocross..termasuk seat,tangki,penutup tangki,cork minyak. ada dua saiz, besar dan kecil. yang kecil sesuai untuk saiz motosikal seprti rgv,125z,honda..harge rm450 termasuk pos laju bagi semenanjung.. yang besar sesuai untuk saiz motosikal seperti rxz,panther,kawasaki kit, rm600 termasuk pos laju.. spare part motocross juga ada seperti handle,throttle,tayar,mudguard depan belakang.. berminat mesej item yg dikehendaki,saya akan kol anda,x perlu susah-susah kol.
  • Price MYR
  • 450
 
 
July 04, 2011
Bahagian depan dah diubah suai sepenuhnya, Tayar depan lebih kedepan.
  • Price MYR
  • 14,000
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 10.3826830387 seconds